Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chinskie danie, niezwykle smaczne i malo czasochlonne
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 194
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 29
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17424
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 194
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 29
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17424
Składniki
Sos z fasoli i oyster wymieszac razem, dodac do miesa i odstawic na kilka minut. W woku rozgrzac olej ,dodac mieso i smazyc (1-2 min). Wyjac i odstawic w cieple miejsce. Na pozostaly olej wrzucic chili, czosnek i cebule, smazyc okolo 2-3 min. Nastepnie dodac papryke, marchew i fasolke, smazyc okolo 5-7min. Na koniec dodac makaron i usmazone wczesniej mieso, dodac 1/4 - 1/3 szklanki wody i smazyc kolejne kilka minut. Gotowe danie posypac koledra.