Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chinskie danie, niezwykle smaczne i malo czasochlonne
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 309
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 173
Polecam.
Odsłon: 283
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 92
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 309
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 173
Polecam.
Odsłon: 283
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 92
Składniki
Sos z fasoli i oyster wymieszac razem, dodac do miesa i odstawic na kilka minut. W woku rozgrzac olej ,dodac mieso i smazyc (1-2 min). Wyjac i odstawic w cieple miejsce. Na pozostaly olej wrzucic chili, czosnek i cebule, smazyc okolo 2-3 min. Nastepnie dodac papryke, marchew i fasolke, smazyc okolo 5-7min. Na koniec dodac makaron i usmazone wczesniej mieso, dodac 1/4 - 1/3 szklanki wody i smazyc kolejne kilka minut. Gotowe danie posypac koledra.