Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makaron z bobem, świeżym pomidorem i świeżym słonawym serem okraszony, który każde podniebienie zadowolić powinien.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7006
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30553
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29275
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7006
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30553
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29275
Składniki
1) Wpierw na palenisko dwa rondle z osoloną wodą wstawić musisz,
2) Gdy 2 pacierze cierpliwie odmówisz, a woda wściekłe wrzeć zacznie to doń jednego bób, a do drugiego makaron racz wrzucić,
3) Gdy makaron miękkim się stanie, a skórka z bobu lekko pomarszczona będzie to przez sito je odcedź i na ganek odstaw,
4) Gdy bób ostudzić się raczy ze skórki racz go obrać,
5) Ser słonawy i pomidora świeżego sztyletem ostrym w kostkę pokrój, a następnie wszystkie składniki ze sobą połącz.