Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makaron z bobem, świeżym pomidorem i świeżym słonawym serem okraszony, który każde podniebienie zadowolić powinien.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 207
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 217
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1318
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 604
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 207
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 217
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1318
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 604
Składniki
1) Wpierw na palenisko dwa rondle z osoloną wodą wstawić musisz,
2) Gdy 2 pacierze cierpliwie odmówisz, a woda wściekłe wrzeć zacznie to doń jednego bób, a do drugiego makaron racz wrzucić,
3) Gdy makaron miękkim się stanie, a skórka z bobu lekko pomarszczona będzie to przez sito je odcedź i na ganek odstaw,
4) Gdy bób ostudzić się raczy ze skórki racz go obrać,
5) Ser słonawy i pomidora świeżego sztyletem ostrym w kostkę pokrój, a następnie wszystkie składniki ze sobą połącz.