Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makaron z bobem, świeżym pomidorem i świeżym słonawym serem okraszony, który każde podniebienie zadowolić powinien.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 805
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 143
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2835
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 805
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 143
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2835
Składniki
1) Wpierw na palenisko dwa rondle z osoloną wodą wstawić musisz,
2) Gdy 2 pacierze cierpliwie odmówisz, a woda wściekłe wrzeć zacznie to doń jednego bób, a do drugiego makaron racz wrzucić,
3) Gdy makaron miękkim się stanie, a skórka z bobu lekko pomarszczona będzie to przez sito je odcedź i na ganek odstaw,
4) Gdy bób ostudzić się raczy ze skórki racz go obrać,
5) Ser słonawy i pomidora świeżego sztyletem ostrym w kostkę pokrój, a następnie wszystkie składniki ze sobą połącz.