Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Myślę, że nasze maluszki będą zachwycone frytkami podanymi inaczej :)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34064
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1200
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113532
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34064
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1200
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113532
Składniki
Ziemniaki obrać i pokroić cienko w spiralkę lub w plasterki nabić na patyk i lekko rozciągnąć rzucić na tłuszcz do smażenia. Po usmażeniu dać na ręcznik papierowy , posolić, można lekko też oprószyć papryką słodką i lekko ją rozetrzeć.
Smacznego!