Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty sposób na smaczną wątróbkę drobiową.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 310
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2504
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 310
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2504
Składniki
► Wątróbkę oczyścić, umyć, ręcznikiem papierowym osuszyć, przyprawić i smażyć na patelni ( pod przykryciem ). Cebulę pokroić w piórka, podsmażyć i dodać odrobinę soli. ► Usmażoną wątróbkę przełożyć do żaroodpornego naczynia, na wierzch ułożyć cebulę i całość polać śmietaną. Piec 20 minut w temperaturze 190C / Termoobieg /.