Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty sposób na smaczną wątróbkę drobiową.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1147
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1179
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13234
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1147
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1179
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13234
Składniki
► Wątróbkę oczyścić, umyć, ręcznikiem papierowym osuszyć, przyprawić i smażyć na patelni ( pod przykryciem ). Cebulę pokroić w piórka, podsmażyć i dodać odrobinę soli. ► Usmażoną wątróbkę przełożyć do żaroodpornego naczynia, na wierzch ułożyć cebulę i całość polać śmietaną. Piec 20 minut w temperaturze 190C / Termoobieg /.