Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty sposób na smaczną wątróbkę drobiową.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3818
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414628
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2359
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3818
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414628
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2359
Składniki
► Wątróbkę oczyścić, umyć, ręcznikiem papierowym osuszyć, przyprawić i smażyć na patelni ( pod przykryciem ). Cebulę pokroić w piórka, podsmażyć i dodać odrobinę soli. ► Usmażoną wątróbkę przełożyć do żaroodpornego naczynia, na wierzch ułożyć cebulę i całość polać śmietaną. Piec 20 minut w temperaturze 190C / Termoobieg /.