Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Zapiekane ostrygi"
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14029
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1616
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15879
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6419
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14029
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1616
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15879
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6419
Składniki
<strong>:</strong>
Ostrygi otwórz i wraz z dolną połówką muszli ułóż na blaszce. Na rozgrzanym maśle lekko prze smaż sprasowany czosnek, dodaj siekaną natkę pietruszki i po krótkiej chwili zdejmij z ognia.
Ostrygi po lej masłem czosnkowym, skrop sokiem z cytryny i posyp parmezanem. Jeszcze przez chwilę zapiekaj w piekarniku.Źródło: Na żywo