Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zrobienie całości zajmuję ok. 20 min, to moja ulubiona wersja łososia na obiad, zachęcam do wypróbowania jej wszystkich, którzy uwielbiają ryby ale nie mają zbyt wiele czasu na ich przygotowanie... :)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1953
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2624
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1953
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2624
Składniki
Makaron gotujemy al dente, odcedzamy, do wysmarowanego lekko oliwą naczynia żaroodpornego przesypujemy ugotowany makaron, zalewamy go śmietaną, posypujemy ziołami prowansalskimi, na wierzch układamy łososia, następnie posypujemy żółtym serem, całość zapiekamy ok 15 min (180 C termoobieg).