Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zrobienie całości zajmuję ok. 20 min, to moja ulubiona wersja łososia na obiad, zachęcam do wypróbowania jej wszystkich, którzy uwielbiają ryby ale nie mają zbyt wiele czasu na ich przygotowanie... :)
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3818
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 630
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3824
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 393
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 746
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3818
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 630
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3824
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 393
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 746
Składniki
Makaron gotujemy al dente, odcedzamy, do wysmarowanego lekko oliwą naczynia żaroodpornego przesypujemy ugotowany makaron, zalewamy go śmietaną, posypujemy ziołami prowansalskimi, na wierzch układamy łososia, następnie posypujemy żółtym serem, całość zapiekamy ok 15 min (180 C termoobieg).