Do góry

Dania główne Przepis na:

Zapiekanka chlebowa

Zapiekanka chlebowa

Autor:

Przepisów i artykułów: 248 Ocena: 1712

Dodano:

Odsłon: 815

Pyszna zapiekanka z resztek znalezionych w lodówce.

Składniki

3-4 os. 60 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Zapiekanka chlebowa

Przygotowanie

  1. Wierzch chleba ścinamy, a środek wydrążamy.

    Jajka mieszamy z pokrojonymi parówkami, cebulą, serem, groszkiem i przyprawami. Mieszankę wlewamy do chleba. Zapiekamy w 180 stopniach C około 30 minut, aż jajka dobrze się zetną. Podajemy na gorąco posypane zieleniną.

    Zapiekany chleb najlepiej kroić na grubsze kromki ząbkowanym nożem do chleba.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń