Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna zapiekanka z resztek znalezionych w lodówce.
Śledzie ze śliwkami to jedno z tych dań, które od razu kojarzą nam się z Boży...
Odsłon: 91
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 61
Fasola z dynią i wędzonką jest daniem idealnym na ciemny, ponury listopad. Ar...
Odsłon: 45
Przepis na Sałatkę Cezar z oryginalnym sosem na bazie żółtka z dodatkiem anch...
Odsłon: 40
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1735
Śledzie ze śliwkami to jedno z tych dań, które od razu kojarzą nam się z Boży...
Odsłon: 91
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 61
Fasola z dynią i wędzonką jest daniem idealnym na ciemny, ponury listopad. Ar...
Odsłon: 45
Przepis na Sałatkę Cezar z oryginalnym sosem na bazie żółtka z dodatkiem anch...
Odsłon: 40
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1735
Składniki
Wierzch chleba ścinamy, a środek wydrążamy. Jajka mieszamy z pokrojonymi parówkami, cebulą, serem, groszkiem i przyprawami. Mieszankę wlewamy do chleba. Zapiekamy w 180 stopniach C około 30 minut, aż jajka dobrze się zetną. Podajemy na gorąco posypane zieleniną. Zapiekany chleb najlepiej kroić na grubsze kromki ząbkowanym nożem do chleba.