Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i prosta w przygotowaniu.
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 26
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 134
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 26
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 134
Składniki
Mięso kroję i przyprawiam. Smażę na oleju. Makaron gotuję al dente a frytki smażę. Przygotowuję sos oraz pozostałe składniki. Warzywa kroję na mniejsze kawałki a ser ścieram. Składniki umieszczam w naczyniu i piekę ok. 25 minut.