Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 454
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5219
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3401
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 454
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5219
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3401
Składniki
1. makaron gotować w osolonej wodzie przez 6 min, odcedzić, 2. mięso umyć, pokroić w kostkę, podsmażyć na oleju, dodać posiekaną cebulę, czosnek oraz pokrojone pieczarki, chwilę smażyć, dodać startą marchew i pokrojoną paprykę, wlać pokrojone pomidory oraz sos sojowy, dusić do miękkości, na koniec dodać koncentrat, doprawić do smaku, 3. ser zetrzeć na tarce, makaron wymieszać z sosem, dodać połowę startego sera, wymieszać, przełożyć do naczynia do zapiekania, zapiekać ok 30 min w 180 st, 2-3 min przed końcem posypać resztą sera, podawać z surówką smacznego