Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9571
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1101
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4435
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 201
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20861
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9571
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1101
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4435
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 201
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20861
Składniki
1. makaron gotować w osolonej wodzie przez 6 min, odcedzić, 2. mięso umyć, pokroić w kostkę, podsmażyć na oleju, dodać posiekaną cebulę, czosnek oraz pokrojone pieczarki, chwilę smażyć, dodać startą marchew i pokrojoną paprykę, wlać pokrojone pomidory oraz sos sojowy, dusić do miękkości, na koniec dodać koncentrat, doprawić do smaku, 3. ser zetrzeć na tarce, makaron wymieszać z sosem, dodać połowę startego sera, wymieszać, przełożyć do naczynia do zapiekania, zapiekać ok 30 min w 180 st, 2-3 min przed końcem posypać resztą sera, podawać z surówką smacznego