Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie wymyślone z lenistwa i wcale nie jest gorsze od tych przygotowywanych z namaszczeniem:) Raz na jakiś czas możemy sobie pofolgować:)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1492
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1225
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1341
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1042
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1492
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1225
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1341
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1042
Składniki
Makaron gotujemy, odcedzamy. Nie musi być zupełnie miękki, dojdzie jeszcze w czasie pieczenia.
Mrożone warzywa podsmażamy lekko na patelni na oliwie, doprawiamy, dodajemy kukurydzę.
Sos boloński rozrabiamy wg przepisu z paczki, potem dolewamy ok.150ml wody i dodajemy koncentrat, mieszamy dokładnie.
Na spód naczynia kładziemy plastry masła, na to ugotowany makaron, zalewamy połową sosu, na to wykładamy warzywa i wylewamy drugą połowę sosu. Na koniec oczywiście ser i pieczemy.