Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta do przygotowania zapiekanka z ryżu, kiełbasy i cebuli. Idealnie smakuje z sałatką z pomidorów.
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 321
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 722
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 741
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 33
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 321
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 722
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 741
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 33
Składniki
Ryż ugotować według przepisu na opakowaniu.
Kiełbasę i cebulę pokroić w kostkę.
Kiełbasę podgrzewać na suchej patelni, aż wytopi się z niej tłuszcz a kiełbasa delikatnie się zrumieni.
Dodać pokrojoną cebulę i smażyć do miękkości.
Ryż wymieszać z kiełbasą i cebulą, przełożyć do naczynia żaroodpornego i zapiekać przez 30 minut bez przykrycia w temperaturze 190 stopni Celsjusza.