Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
czas wykorzystać zapasy zamrożonych warzyw z działki, bo w końcu niedługo będziemy mieli świeże :-). pyszna, kolorowa, syta zapiekanka :-)
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2340
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4434
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1403
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 372
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2340
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4434
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1403
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 372
Składniki
Przygotować klopsiki: mięso mielone wymieszać z jajkiem, bułką tartą, wodą, koncentratem pomidorowym, przesmażoną cebulą. Przyprawić solą, pieprzem i papryką ostrą, dokładnie wymieszać. Smażyć małe klopsiki. Ugotować ziemniaki. Warzywa ugotować al dente. Do naczynia żaroodpornego posmarowanego tłuszczem przełożyć pokrojone w plastry ziemniaki, klopsy, warzywa.
Na warzywa zetrzeć ser. Składniki sosu połączyć blenderem. Całość polać sosem. Piec w temp. 200 stopni ok. 25-30 min. Smacznego :-)