Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2662
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2950
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2662
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2950
Składniki
SOS: majonez wymieszać z keczupem i ogórkiem startym na grubej tarce.
Chleb pokroić w kostkę i usmażyć na grzanki.
Wędlinę pokroić w drobną kostkę, podsmażyć.
Cebulę pokrojoną w kostkę usmażyć na złoto lub zaparzyć w kuchence mikrofalowej.
Na posmarowaną olejem patelnię wyłożyć grzanki i zalać jajkiem roztrzepanym z mlekiem. Na to wyłożyć wędlinę, następnie cebulę, przykryć serem. Delikatnie podsmażyć by ser się rozpuścił.
Podawać z sosem. Smacznego.