Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10677
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4798
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 903
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9109
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1349
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10677
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4798
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 903
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9109
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1349
Składniki
SOS: majonez wymieszać z keczupem i ogórkiem startym na grubej tarce.
Chleb pokroić w kostkę i usmażyć na grzanki.
Wędlinę pokroić w drobną kostkę, podsmażyć.
Cebulę pokrojoną w kostkę usmażyć na złoto lub zaparzyć w kuchence mikrofalowej.
Na posmarowaną olejem patelnię wyłożyć grzanki i zalać jajkiem roztrzepanym z mlekiem. Na to wyłożyć wędlinę, następnie cebulę, przykryć serem. Delikatnie podsmażyć by ser się rozpuścił.
Podawać z sosem. Smacznego.