Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna, sycąca, po prostu pyszna...
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 114
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 198
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1273
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 503
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 114
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 198
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1273
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 503
Składniki
Kalafior oraz ziemniaki (w mundurkach) ugotowac al dente. Cebulę zrumienic na maśle, pod koniec dodac mąkę, zalac szklanką wywaru z kalafiora, gotowac,aż powstanie sos.
Naczynie żaroodporne wysmarowac tłuszczem, na dnie ułożyc różyczki kalafiora wymieszane z łyżeczką bazyli i pieprzem, na nich ziemniaki wymieszane z łyżeczką bazyli i pieprzem. Następnie podsmażona szynka, sos, i ser żółty. Zapiec w temp. 180 stopni 30,40 minut. Smacznego