Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 29232
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2214
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 29232
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2214
Składniki
Makaron ugotuj.Warzywa pokrój na kawałki.Mięso potnij w paski,zrumień na oliwie razem z warzywami przypraw.Przełuż do naczynia żaroodpornego wraz z makaronem.Bulion wymieszajz sokiem pomidorowym,startym serem,śmietanką i posiekana bazylia.Polej składniki zapiekaj 20min. w temperaturze175stopni.