Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
U nas mówi się łysy drożdżowiec albo pajtok. Takie czyste ciasto. Nawet jak...
Odsłon: 2521
Jestem pewna, że czegoś takiego nie próbowaliście. ;) Przysmak wigilijny to c...
Odsłon: 353
Nie wyobrażamy sobie świąt bez wyjątkowo aromatycznej i intensywnej w smaku g...
Odsłon: 52565
Idealne ciasto nie tylko na święta. Prosty i szybki piernik według przepisu m...
Odsłon: 531
U nas mówi się łysy drożdżowiec albo pajtok. Takie czyste ciasto. Nawet jak...
Odsłon: 2521
Jestem pewna, że czegoś takiego nie próbowaliście. ;) Przysmak wigilijny to c...
Odsłon: 353
Nie wyobrażamy sobie świąt bez wyjątkowo aromatycznej i intensywnej w smaku g...
Odsłon: 52565
Idealne ciasto nie tylko na święta. Prosty i szybki piernik według przepisu m...
Odsłon: 531
Składniki
Makaron ugotuj.Warzywa pokrój na kawałki.Mięso potnij w paski,zrumień na oliwie razem z warzywami przypraw.Przełuż do naczynia żaroodpornego wraz z makaronem.Bulion wymieszajz sokiem pomidorowym,startym serem,śmietanką i posiekana bazylia.Polej składniki zapiekaj 20min. w temperaturze175stopni.