Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Zapiekanka z łososiem"
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1085
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 381
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3256
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 720
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1085
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 381
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3256
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 720
Składniki
Filet opłucz, pokrój na porcje. Ziemniaki obierz, potnij na cząstki. Rybę i ziemniaki ugotuj (osobno) w posolonej wodzie. Szpinak umyj, osusz. Cebulę obierz, potnij w plasterki. Podsmaż ze szpinakiem na oleju. Przypraw solą, pieprzem i gałką.
Przygotowane ułóż w formie. W garnku stop masło. Oprósz mąką. Zasmaż. Wymieszaj z mlekiem. Gotuj, mieszając, aż sos zgęstnieje. Domieszaj parmezan. Przypraw. Polej w formie. Zapiekaj 15 minut w temp. 180 st.Źródło: Tina