Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapiekanka z mięsem mielonym i cukinią
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8696
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 611
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8696
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 611
Składniki
Makaron gotuję al dente. Mięso wraz z cebula podsmażam na patelni. Dodaję passatę oraz przyprawy i jeszcze podsmażam. Składniki na sos beszamelowy mieszam i podgrzewam. W naczyniu układam połowa makaronu, mięsa, cukinia i pomidor pokrojony w plastry sos oraz ser. Układam ponownie drugą warstwę i zapiekam w piekarniku ok. 35 minut.