Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapiekanka z mięsem mielonym i cukinią
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 445
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5195
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3384
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 445
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5195
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3384
Składniki
Makaron gotuję al dente. Mięso wraz z cebula podsmażam na patelni. Dodaję passatę oraz przyprawy i jeszcze podsmażam. Składniki na sos beszamelowy mieszam i podgrzewam. W naczyniu układam połowa makaronu, mięsa, cukinia i pomidor pokrojony w plastry sos oraz ser. Układam ponownie drugą warstwę i zapiekam w piekarniku ok. 35 minut.