Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Zapiekanka z mieszanką morską"
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 339
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 212
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34431
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 169
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 339
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 212
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34431
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 169
Składniki
Por podduś na maśle (minutę). Dodaj wino i gotuj 2 minuty. Następnie wsyp 2 łyżki mąki, wymieszaj i gotuj minutę. Zdejmij z ognia i stopniowo wlewaj mleko, mieszając. Ponownie postaw na ogniu i gotuj, aż sos zacznie gęstnieć. Dodaj musztardę, natkę i skórkę z cytryny.
Rozgrzej piekarnik do 200 st. C.
Ziemniaki ugnieć ze śmietaną i jajkiem, przypraw do smaku. Rozłóż do kokilek rybę i owoce morza, zalej sosem, przykryj purée. Piecz 30 minut.Źródło: Olivia