Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty i szybki obiad na piatek. Wybór ryby , kto jak lubi. U mnie był filet , ale też dobrze sprawdzają się paluszki rybne.
Szaszłyki z polędwiczkami z boczku i śliwką to wykwintne danie, które łączy w...
Odsłon: 195
Szaszłyki z polędwiczkami z boczku i śliwką to wykwintne danie, które łączy w...
Odsłon: 195
Składniki
Rybę solę, pieprze , obtaczam w bułce tartej i smażę. Ziemniaki kroję na plasterki. Ser trę na tarce. Cebule obieram i kroję w drobną kostkę.Po usmażeniu ryby , podsmażam cebulę.
Do żaroodpornego naczynia wkładam rybę .Układam na nią pokrojone ziemniaki , posypuję cebulką i serem . Śmietanę mieszam z wegetą i polewam na ziemniaki.
Piekę ok. 20 min. w tem 160 stopni.