Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty i szybki obiad na piatek. Wybór ryby , kto jak lubi. U mnie był filet , ale też dobrze sprawdzają się paluszki rybne.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10709
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4807
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 919
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9149
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1353
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10709
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4807
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 919
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9149
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1353
Składniki
Rybę solę, pieprze , obtaczam w bułce tartej i smażę. Ziemniaki kroję na plasterki. Ser trę na tarce. Cebule obieram i kroję w drobną kostkę.Po usmażeniu ryby , podsmażam cebulę.
Do żaroodpornego naczynia wkładam rybę .Układam na nią pokrojone ziemniaki , posypuję cebulką i serem . Śmietanę mieszam z wegetą i polewam na ziemniaki.
Piekę ok. 20 min. w tem 160 stopni.