Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty i szybki obiad na piatek. Wybór ryby , kto jak lubi. U mnie był filet , ale też dobrze sprawdzają się paluszki rybne.
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 322
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 731
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 744
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 36
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 322
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 731
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 744
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 36
Składniki
Rybę solę, pieprze , obtaczam w bułce tartej i smażę. Ziemniaki kroję na plasterki. Ser trę na tarce. Cebule obieram i kroję w drobną kostkę.Po usmażeniu ryby , podsmażam cebulę.
Do żaroodpornego naczynia wkładam rybę .Układam na nią pokrojone ziemniaki , posypuję cebulką i serem . Śmietanę mieszam z wegetą i polewam na ziemniaki.
Piekę ok. 20 min. w tem 160 stopni.