Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapach czosnku i zapiekanego sera mnie osobiście powala:)
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2283
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4373
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1295
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 273
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2283
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4373
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1295
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 273
Składniki
Naczynie żaroodporne smarujemy cienką warstwą masła. Układamy po kolei: ziemniaki pokrojone w plastry, na to kiełbasę lub boczek, cebulę. Całość zalewamy sosem zrobionym ze śmietany, czosnku i koperku. Posypujemy dużą ilością sera żółtego i zapiekamy:)