Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomys na paluszki rybne inaczej. Świetnie się sprawdza na piątkowe obiady i nie tylko.
Przepis na smażonego łososia z dodatkiem kremowego szpinaku. To proste, ale p...
Odsłon: 508
Przepis dnia
Miękkie bułki drożdżowe wypełnione po brzegi kapustą kiszoną, kaszą jaglaną i...
Odsłon: 5154
Chciałam się podzielić z Wami fajnym i prostym sposobem obierania jajek. Taki...
Odsłon: 488
Przepis dnia
Ciasto szpinakowe jest znane we wszystkich krajach sródziemnomorskich. Grecja...
Odsłon: 8914
Przepis na smażonego łososia z dodatkiem kremowego szpinaku. To proste, ale p...
Odsłon: 508
Przepis dnia
Miękkie bułki drożdżowe wypełnione po brzegi kapustą kiszoną, kaszą jaglaną i...
Odsłon: 5154
Chciałam się podzielić z Wami fajnym i prostym sposobem obierania jajek. Taki...
Odsłon: 488
Przepis dnia
Ciasto szpinakowe jest znane we wszystkich krajach sródziemnomorskich. Grecja...
Odsłon: 8914
Składniki
Ziemniaki obieram i gotuję . Po ugotowaniu przeciskam przez praskę , lub ubniatam.
Paluszki smażę. Ukadam w naczyniu żaroodpornym. Śmietanę mieszam z wegetą i pokrojonym drobno szczypiorkiem. Wegety nie daję za dużo , aby nie było za bardzo słone. Śmietanę wylewam na paluszki. Na wierzch układam potrampane ziemniaki. Smaruję masłem , lub układam drobne kostki.
Wkladam do piekarnika na 20 minut w tem. 180 stopni.