Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Plastry pomidora doskonale komponują się z filetem z pstrąga, dodają wilgotności i kwaskowej nutki, z którą ryba smakuje idealnie.
papier do pieczenia
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 911
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23013
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15424
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 911
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23013
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15424
Składniki
Filety z ryby najlepiej ułożyć na wytłuszczonym papierze do pieczenia. Trzeba posypać je solą, chili, suszonym czosnkiem i ziołami prowansalskim. Na filetach można ułożyć cienkie plastry pomidora bez skórki i znowu posypać wyżej wymienionymi przyprawami. Piekłam 25 minut, do lekkiego zrumienienia. Pomidory gwarantują soczystość ryby, jest mniejsze ryzyko "przeciągnięcia" czyli wysuszenia mięsa.
Smacznego :)