Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Plastry pomidora doskonale komponują się z filetem z pstrąga, dodają wilgotności i kwaskowej nutki, z którą ryba smakuje idealnie.
papier do pieczenia
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 319
Na dzisiejszą zapiekankę miałam trochę grzybów, ziemniaków, kalafiora i kiełb...
Odsłon: 65
filet z kurczaka z słodko pikantnym sosie - szybkie, proste i bardzo aromatyc...
Odsłon: 64
Przepyszny sernik na wzór tych idealnych z kawiarni. Goście będą pytać, gdzie...
Odsłon: 44
Smażone pączki z dziurką to ciekawa alternatywa na Tłusty Czwartek. Nie wymag...
Odsłon: 2303
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 319
Na dzisiejszą zapiekankę miałam trochę grzybów, ziemniaków, kalafiora i kiełb...
Odsłon: 65
filet z kurczaka z słodko pikantnym sosie - szybkie, proste i bardzo aromatyc...
Odsłon: 64
Przepyszny sernik na wzór tych idealnych z kawiarni. Goście będą pytać, gdzie...
Odsłon: 44
Smażone pączki z dziurką to ciekawa alternatywa na Tłusty Czwartek. Nie wymag...
Odsłon: 2303
Składniki
Filety z ryby najlepiej ułożyć na wytłuszczonym papierze do pieczenia. Trzeba posypać je solą, chili, suszonym czosnkiem i ziołami prowansalskim. Na filetach można ułożyć cienkie plastry pomidora bez skórki i znowu posypać wyżej wymienionymi przyprawami. Piekłam 25 minut, do lekkiego zrumienienia. Pomidory gwarantują soczystość ryby, jest mniejsze ryzyko "przeciągnięcia" czyli wysuszenia mięsa.
Smacznego :)