Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
4 porcje
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 722
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 158
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31356
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 433
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 722
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 158
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31356
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 433
Składniki
Do naczynia żaroodpornego wrzucamy ryż, następnie pokrojone w kosteczkę mięso, zalewamy: bulion, 3 łyżeczki płaskie, 3 szklanki wody+ cały słoiczek pesto i wymieszać, na górę wrzucamy pomidorki. Na koniec ścieramy na tarce mozzarelle light i wsadzamy do piekarnika góra dół 200 stopni na 45 min. i gotowe. Smacznego!