Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki farsz zaskoczy każdego, bo ryżu używamy jako dodatek do mięsa a tu niespodzianka.
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15721
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4746
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 410
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15721
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4746
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 410
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry i delikatnie rozbijamy, solimy.
2. Ryż gotujemy w osolonej wodzie, po ugotowaniu przekładamy do naczynia. 3. Dodajemy pokrojone drobno ogórki oraz paprykę. 4. Następnie poszatkowaną kapustę oraz posiekany szczypiorek. 5. Doprawiamy paprykę oraz solą, dokładnie mieszamy.
6. Gotowy farsz układamy na środku mięsa.
7. Zwijamy w roladki. 8. Panierujemy w roztrzepanym jajku oraz bułce tartej. 9. Smażymy z obu stron na rozgrzanym oleju.
10. Roladki gotowe. 11. Smacznego.