Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki farsz zaskoczy każdego, bo ryżu używamy jako dodatek do mięsa a tu niespodzianka.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 281
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 3613
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1848
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3577
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 29667
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 281
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 3613
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1848
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3577
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 29667
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry i delikatnie rozbijamy, solimy.
2. Ryż gotujemy w osolonej wodzie, po ugotowaniu przekładamy do naczynia. 3. Dodajemy pokrojone drobno ogórki oraz paprykę. 4. Następnie poszatkowaną kapustę oraz posiekany szczypiorek. 5. Doprawiamy paprykę oraz solą, dokładnie mieszamy.
6. Gotowy farsz układamy na środku mięsa.
7. Zwijamy w roladki. 8. Panierujemy w roztrzepanym jajku oraz bułce tartej. 9. Smażymy z obu stron na rozgrzanym oleju.
10. Roladki gotowe. 11. Smacznego.