Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki farsz zaskoczy każdego, bo ryżu używamy jako dodatek do mięsa a tu niespodzianka.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10155
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2777
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1893
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 731
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3996
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10155
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2777
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1893
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 731
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3996
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry i delikatnie rozbijamy, solimy.
2. Ryż gotujemy w osolonej wodzie, po ugotowaniu przekładamy do naczynia. 3. Dodajemy pokrojone drobno ogórki oraz paprykę. 4. Następnie poszatkowaną kapustę oraz posiekany szczypiorek. 5. Doprawiamy paprykę oraz solą, dokładnie mieszamy.
6. Gotowy farsz układamy na środku mięsa.
7. Zwijamy w roladki. 8. Panierujemy w roztrzepanym jajku oraz bułce tartej. 9. Smażymy z obu stron na rozgrzanym oleju.
10. Roladki gotowe. 11. Smacznego.