Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki farsz zaskoczy każdego, bo ryżu używamy jako dodatek do mięsa a tu niespodzianka.
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 72
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2578
Polecam.
Odsłon: 470
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 690
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2006
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 72
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2578
Polecam.
Odsłon: 470
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 690
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2006
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry i delikatnie rozbijamy, solimy.
2. Ryż gotujemy w osolonej wodzie, po ugotowaniu przekładamy do naczynia. 3. Dodajemy pokrojone drobno ogórki oraz paprykę. 4. Następnie poszatkowaną kapustę oraz posiekany szczypiorek. 5. Doprawiamy paprykę oraz solą, dokładnie mieszamy.
6. Gotowy farsz układamy na środku mięsa.
7. Zwijamy w roladki. 8. Panierujemy w roztrzepanym jajku oraz bułce tartej. 9. Smażymy z obu stron na rozgrzanym oleju.
10. Roladki gotowe. 11. Smacznego.