Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj prosty, zwyczajny przepis na żeberka duszone z patelni. Tylko tradycyjne przyprawy. Polecam.
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10557
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336865
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4606
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424487
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10557
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336865
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4606
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424487
Składniki
Żeberka umyć, osuszyć ręcznikiem papierowym. Przyprawy wymieszać w z 4 łyżkami oleju i następnie natrzeć mieszanką mięso. Odłożyć na 30 minut, po tym czasie przełożyć na dobrze rozgrzany tłuszcz. Gdy żeberka się zrumienią zmniejszyć płomień ognia i smażyć ( dusić mięso do miękkości ) podlewając bulionem lub ciepłą wodą. Co jakiś czas żeberka obracać i uważać, aby się nie przypaliły. Podawać do drugiego dania w towarzystwie surówki. Smacznego
Żeberka w przyprawach.
Smażenie - duszenie.
Danie gotowe do podania.