Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie żeberek, jabłek i rodzynek okazało się strzałem w 10- tkę! Spróbujcie a nie pożałujecie.
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5940
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 706
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 803
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5940
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 706
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 803
Składniki
Mięso natrzyj solą, pieprzem i korzenną przyprawą. Obtocz w mące i smaż na złoto. Przełóż do garnka. Zalej bulionem. Gotuj do miękkości. Dodaj rodzynki, pokrojone w ósemki jabłka. Dolej śmietanę. Dopraw do smaku solą, pieprzem oraz majerankiem. Duś jeszcze przez ok. 5 minut.