Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jest to moje danie "sztandarowe" ,zadne przyjecie nie moze sie bez niego obejsc !!polecam!!prawdziwe "MIODZIO"!!!!
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 76
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 659
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 73
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 76
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 659
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 73
Składniki
zeberka umyc ,osuszyc i pokroic w porcje.....wszystkie pozostale skladniki wymieszac ze soba dokladnie (czosnek przecisnac przez praske).Pwstalą mieszanką posmarowac zeberka i ulozyc w misce ,zostawic w lodowce na noc lub na 8 godz.Na rozgrznej patelni obsmazyc kolejno porcje zeberek na ciemny kolor ,przelozyc do garnka,podlac woda i dusic na malym ogniu ,uzupelniajac wode ok 1 godz -20 .....gdy zeberka juz beda miekkie ,soprawic jeszcze sos do do smaku vegetą i pieprzem i zagescic lekko sos (ja to robie ciemną zamażką "knor)REWELACJA!! miód niemal nie wyczuwalny,ale ten smak............... mozna podac z kluskami ślaskimi,kopytkami jak i z pieczywem .Goscie z zachwytu pospadaja z krzesel !! ;-) SMACZNEGO!!