Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Żeberka zawsze i wszędzie, w każdej formie...UWIELBIAMY <3
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5578
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1058
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12127
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5150
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1497
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5578
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1058
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12127
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5150
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1497
Składniki
Żeberka dzielimy na paski, nacieramy solą i pieprzem. Pomidory sparzamy, obieramy ze skórki i kroimy w kostkę. Do pokrojonych pomidorów dodajemy miód, przeciśnięty przez praskę czosnek i zioła. Sos mieszamy z mięsem, przekładamy do naczynia żaroodpornego i zapiekamy 45 min w temp 180°C.