Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne i szybkie, proste a za razem inne...
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1853
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1605
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1556
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2113
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1853
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1605
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1556
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2113
Składniki
Bierzemy duże naczynie do którego ścieramy na tarce na grubych oczkach, marchew, seler, jabłko, a por i czosnek drobno kroimy, dodajemy, sól, pieprz, słodką i ostrą paprykę, tymianek, mielony kminek, gałkę muszkatołową, lub inne ulubione przyprawy. Wszystko dobrze mieszamy.
Żeberka wieprzowe porcjujemy i mieszamy z warzywami, całość wkładamy do rękawa do pieczenia na górę dajemy łyżkę masła.
Pieczemy w piekarniku na 180 C ok. 50 – 60 minut, tak żeby nam się warzywa nie spaliły. Podajemy z ryżem i surówką.