Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam pyszne kruche żeberka w marynacie miodowo musztardowej . Po upieczeniu są smaczne, mięciutkie rozpływają się w ustach.
brytfanka,
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 303
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5112
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4885
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 45077
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 669
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 303
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5112
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4885
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 45077
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 669
Składniki
Żeberka umyć pokroić na kawałki czosnek posiekać i rozgnieść z solą, tak przygotowanym czosnkiem natrzeć żeberka, włożyć na 30 min. do lodówki. Z oleju, musztardy francuskiej, keczupu, miodu płynnego, majeranku, przyprawy do żeberek oraz szczypty pieprzu zrobić marynatę i włożyć do niej żeberka wymieszać i odstawić na 2 -3 godziny do lodówki. Wyjąc przełożyć do brytfanki i pieczemy pod przykryciem do miękkości mięsa Podajemy z ziemniaczkami i surówką.