Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam pyszne kruche żeberka w marynacie miodowo musztardowej . Po upieczeniu są smaczne, mięciutkie rozpływają się w ustach.
brytfanka,
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 100
W niedzielę często gotujemy rosół. Gotowy rosół przecedzamy i zostają nam pys...
Odsłon: 51
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 16012
Dzisiaj banalnie łatwy w przygotowaniu grillowany ananas podany wraz z miodow...
Odsłon: 57
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 162
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 663
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 100
W niedzielę często gotujemy rosół. Gotowy rosół przecedzamy i zostają nam pys...
Odsłon: 51
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 16012
Dzisiaj banalnie łatwy w przygotowaniu grillowany ananas podany wraz z miodow...
Odsłon: 57
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 162
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 663
Składniki
Żeberka umyć pokroić na kawałki czosnek posiekać i rozgnieść z solą, tak przygotowanym czosnkiem natrzeć żeberka, włożyć na 30 min. do lodówki. Z oleju, musztardy francuskiej, keczupu, miodu płynnego, majeranku, przyprawy do żeberek oraz szczypty pieprzu zrobić marynatę i włożyć do niej żeberka wymieszać i odstawić na 2 -3 godziny do lodówki. Wyjąc przełożyć do brytfanki i pieczemy pod przykryciem do miękkości mięsa Podajemy z ziemniaczkami i surówką.