Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie żeberka to ulubione danie mojej rodziny. Są kruche, miękkie i bardzo smaczne . Polecam
garnek, nóż, praska do czosnku, widelec, głębsza patelnia,
Szybciutka i smaczna żelka owocowa. Orzeźwi smak każdego ciasta.
Odsłon: 190
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22425
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 216
Szybciutka i smaczna żelka owocowa. Orzeźwi smak każdego ciasta.
Odsłon: 190
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22425
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 216
Składniki
Żeberka myjemy i gotujemy przez 60 minut z obranymi warzywami i dodatkiem przypraw. Po tym czasie wyjmujemy, studzimy i nacieramy marynatą przygotowaną z z przeciśniętego przez praskę czosnku, musztardy, miodu i ketchupu. Żeberka wkładamy na patelnię na rozgrzany olej i smażymy około 40 - 50 minut, polewając od czasu do czasu sosem wytworzonym podczas pieczenia. Podsmażamy aż żeberka będą miękkie i pięknie zrumienione. Smacznego
Żeberka gotowe do podania.