Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mielone w całkiem nowej zielonej odsłonie.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1770
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1542
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1509
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1852
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1770
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1542
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1509
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1852
Składniki
Do malaksera wrzucić: gałązkę bazylii, ząbek czosnku, Garść natki pietruszki i koperku Garść szpinaku sok z cytryny musztardę Oregano chili doprawić solą i pieprzem, 2-3 łyżki oliwy wszystko zblendować dodając powoli wodę gazowaną. otrzymana pasta nie może być zbyt rzadka.
Zieloną pastę dodać do mięsa mielonego wraz z jajkiem i wszystko wymieszać. Jeśli masa jest zbyt rzadka dodać bułki tartej. Uformować kotleciki i przełożyć na blaszkę do pieczenia wysmarowaną oliwą. Wstawić do rozgrzanego do 180 stopni piekarnika i piec 15-30 minut. Podawać] (u mnie z odrobiną sosu czosnkowego) Smacznego.