Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mielone w całkiem nowej zielonej odsłonie.
Uwielbiam młodą kapustkę pod każdą postacią, jest wdzięcznym produktem do wsz...
Odsłon: 3300
Pełnowartościowa sałatka z rybą to dobry pomysł na lekki posiłek, który dzięk...
Odsłon: 104
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 263
Uwielbiam młodą kapustkę pod każdą postacią, jest wdzięcznym produktem do wsz...
Odsłon: 3300
Pełnowartościowa sałatka z rybą to dobry pomysł na lekki posiłek, który dzięk...
Odsłon: 104
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 263
Składniki
Do malaksera wrzucić: gałązkę bazylii, ząbek czosnku, Garść natki pietruszki i koperku Garść szpinaku sok z cytryny musztardę Oregano chili doprawić solą i pieprzem, 2-3 łyżki oliwy wszystko zblendować dodając powoli wodę gazowaną. otrzymana pasta nie może być zbyt rzadka.
Zieloną pastę dodać do mięsa mielonego wraz z jajkiem i wszystko wymieszać. Jeśli masa jest zbyt rzadka dodać bułki tartej. Uformować kotleciki i przełożyć na blaszkę do pieczenia wysmarowaną oliwą. Wstawić do rozgrzanego do 180 stopni piekarnika i piec 15-30 minut. Podawać] (u mnie z odrobiną sosu czosnkowego) Smacznego.