Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mielone w całkiem nowej zielonej odsłonie.
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19805
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 475
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 456
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6866
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1242543
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19805
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 475
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 456
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6866
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1242543
Składniki
Do malaksera wrzucić: gałązkę bazylii, ząbek czosnku, Garść natki pietruszki i koperku Garść szpinaku sok z cytryny musztardę Oregano chili doprawić solą i pieprzem, 2-3 łyżki oliwy wszystko zblendować dodając powoli wodę gazowaną. otrzymana pasta nie może być zbyt rzadka.
Zieloną pastę dodać do mięsa mielonego wraz z jajkiem i wszystko wymieszać. Jeśli masa jest zbyt rzadka dodać bułki tartej. Uformować kotleciki i przełożyć na blaszkę do pieczenia wysmarowaną oliwą. Wstawić do rozgrzanego do 180 stopni piekarnika i piec 15-30 minut. Podawać] (u mnie z odrobiną sosu czosnkowego) Smacznego.