Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mielone w całkiem nowej zielonej odsłonie.
Każdy, kto chociaż raz spróbuje tego ciasta, z pewnością będzie chciał do nie...
Odsłon: 121
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 655
Bardzo szybki tort bezowy z gotowych blatów z kremem mascarpone i ulubionymi...
Odsłon: 140
Każdy, kto chociaż raz spróbuje tego ciasta, z pewnością będzie chciał do nie...
Odsłon: 121
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 655
Bardzo szybki tort bezowy z gotowych blatów z kremem mascarpone i ulubionymi...
Odsłon: 140
Składniki
Do malaksera wrzucić: gałązkę bazylii, ząbek czosnku, Garść natki pietruszki i koperku Garść szpinaku sok z cytryny musztardę Oregano chili doprawić solą i pieprzem, 2-3 łyżki oliwy wszystko zblendować dodając powoli wodę gazowaną. otrzymana pasta nie może być zbyt rzadka.
Zieloną pastę dodać do mięsa mielonego wraz z jajkiem i wszystko wymieszać. Jeśli masa jest zbyt rzadka dodać bułki tartej. Uformować kotleciki i przełożyć na blaszkę do pieczenia wysmarowaną oliwą. Wstawić do rozgrzanego do 180 stopni piekarnika i piec 15-30 minut. Podawać] (u mnie z odrobiną sosu czosnkowego) Smacznego.