Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie obiadowe dla smakoszy owoców morza.
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15502
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4651
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 329
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2797
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15502
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4651
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 329
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2797
Składniki
Obierz ziemniaki ze skóry i umyte pokrój w w dowolny kształt. Obtocz w oleju, dodaj sól i wymieszaj. Wyłóż na blaszce okrytej papierem do pieczenia i wsadź do pieczenia grillowego z termoobiegiem na 30-45min (200°C)
Krewetki oczyść i usmaż na patelni z papryką i solą czosnkową. Możesz dobrać ulubione przyprawy.
Fasolkę oczyść i ugotuj aż będzie miękka. Możesz ją dodatkowo podsmażyć na patelni z odrobiną masła i bułki tartej.
Podawaj w dowolnej konfiguracji. Gotowe