Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie obiadowe dla smakoszy owoców morza.
Cenisz szybko przygotowane desery? Nie lubisz ociekających tłuszczem wypieków...
Odsłon: 5727
Pierogi po zbójnicku z pewnością zadowolą każdego głodomora. Mięciutkie ciast...
Odsłon: 29653
Cenisz szybko przygotowane desery? Nie lubisz ociekających tłuszczem wypieków...
Odsłon: 5727
Pierogi po zbójnicku z pewnością zadowolą każdego głodomora. Mięciutkie ciast...
Odsłon: 29653
Składniki
Obierz ziemniaki ze skóry i umyte pokrój w w dowolny kształt. Obtocz w oleju, dodaj sól i wymieszaj. Wyłóż na blaszce okrytej papierem do pieczenia i wsadź do pieczenia grillowego z termoobiegiem na 30-45min (200°C)
Krewetki oczyść i usmaż na patelni z papryką i solą czosnkową. Możesz dobrać ulubione przyprawy.
Fasolkę oczyść i ugotuj aż będzie miękka. Możesz ją dodatkowo podsmażyć na patelni z odrobiną masła i bułki tartej.
Podawaj w dowolnej konfiguracji. Gotowe