Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli znudziły nam sie zwykłe z wody, to warto spróbować. Są aromatyczne, rozpływają się w ustach. Moża zrobić podwójną porcje i wykorzystać na sałatkę ziemniaczaną dodając ogórki i podsmażony boczuś.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5629
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 938
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 28721
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 75
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5629
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 938
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 28721
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 75
Składniki
Cebulę w płplasterkach przesmażamy na złoto. Ziemniaki obieramy i kroimy w plastry ok 0,5 cm.
W naczyniu żaroodpornym układamy ziemniaki, solimy, dodajemy przyprawę, wykładamy pól porcji cebuli, znów ziemniaki z przyprawami i cebula. Całość zapiekamy pod przykryciem lub folią aluminiowa ok 1-1,5 h w zależności od ziemniaków. Pachną cudownie jak się pieką.