Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na lekki wegetariański obiad.
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 83
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1197
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 197
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 83
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1197
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 197
Składniki
Ziemniaki ugotować w łupinach, odstawić do przestudzenia.
Pomidory pokroić w kostkę i dusić na oleju.
Czosnek obrać, pokroić w plasterki i dodać do pomidorów.
Dusić przez kilka minut, następnie dodać przyprawy, twaróg i ser żółty.
Wymieszać i dusić jeszcze przez chwilę.
Ziemniaki obrać i podawać z przygotowanym sosem.