Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na lekki wegetariański obiad.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8476
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 542
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8476
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 542
Składniki
Ziemniaki ugotować w łupinach, odstawić do przestudzenia.
Pomidory pokroić w kostkę i dusić na oleju.
Czosnek obrać, pokroić w plasterki i dodać do pomidorów.
Dusić przez kilka minut, następnie dodać przyprawy, twaróg i ser żółty.
Wymieszać i dusić jeszcze przez chwilę.
Ziemniaki obrać i podawać z przygotowanym sosem.