Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na lekki wegetariański obiad.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4921
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13333
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5821
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7478
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4921
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13333
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5821
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7478
Składniki
Ziemniaki ugotować w łupinach, odstawić do przestudzenia.
Pomidory pokroić w kostkę i dusić na oleju.
Czosnek obrać, pokroić w plasterki i dodać do pomidorów.
Dusić przez kilka minut, następnie dodać przyprawy, twaróg i ser żółty.
Wymieszać i dusić jeszcze przez chwilę.
Ziemniaki obrać i podawać z przygotowanym sosem.