Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Ziołowa tołpyga"
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10822
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3482
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2534
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10822
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3482
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2534
Składniki
Filety umyj, osusz. Przekrój wzdłuż na pół, posyp solą i pieprzem. Zioła wymieszaj, natrzyj ryby. Wstaw na 40 min do lodó wki. Jajka roztrzep. Bułkę tartą wymieszaj z ostrą papryką.
Ryby namocz w jajku, panieruj w bułce tartej. Olej rozgrzej na patelni, usmaż ryby z obydwu stron na złoty kolor (po ok. 3 minuty z każdej).
<strong>Przepis przysłała Justyna Radzbanek z Łodzi
Czas przygotowania: 45 min, ilość porcji: 4 cena za porcję: 3,20 zł.Źródło: Chwila dla Ciebie