Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Ziołowa tołpyga"
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14048
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1618
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15936
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6427
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14048
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1618
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15936
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6427
Składniki
Filety umyj, osusz. Przekrój wzdłuż na pół, posyp solą i pieprzem. Zioła wymieszaj, natrzyj ryby. Wstaw na 40 min do lodó wki. Jajka roztrzep. Bułkę tartą wymieszaj z ostrą papryką.
Ryby namocz w jajku, panieruj w bułce tartej. Olej rozgrzej na patelni, usmaż ryby z obydwu stron na złoty kolor (po ok. 3 minuty z każdej).
<strong>Przepis przysłała Justyna Radzbanek z Łodzi
Czas przygotowania: 45 min, ilość porcji: 4 cena za porcję: 3,20 zł.Źródło: Chwila dla Ciebie