Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne kotleciki z chleba, ziół, żółtego sera i jajek. Wybornie smakują same lub podane z ulubionym sosem np. jogurtowym lub keczupem.
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 202
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20225
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 202
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20225
Składniki
Chleb kroimy w grubą kostkę, przekładamy do malaksera. Do chleba wbijamy jajka. Miksujemy, aż jajka połączą się z chlebem. Cebulę, zioła i polędwicę drobno kroimy, ser ścieramy na tarce, dodajemy do masy chlebowo jajecznej. Całość posypujemy zmielonym pieprzem. Miksujemy na wolnych obrotach, by składniki się połączyły. Masę nabieramy łyżką i smażymy na rumiano z obu stron. Kotleciki podajemy z ulubioną sałatką lub sosem. Smacznego.