Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super kurczak na obiad.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10117
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2746
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1869
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 721
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3967
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10117
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2746
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1869
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 721
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3967
Składniki
Wykonanie: Podudzia opłukać i osuszyć. W misce utrzeć zmiażdżony czosnek z miodem, pieprzem, papryką, solą i sokiem z cytryny i olejem. Następnie mięso natrzeć przygotowaną marynatą i odstawić na dwie godziny. W między czasie ugotować fasolkę z dodatkiem soli i cukru do smaku i odparować na suchej patelni. Mięso przełożyć do naczynia żaroodpornego, polać marynatą. Piec w temperaturze 180 stopni około 30-40 minut na złoty kolor co jakiś czas polewając marynatą. Mięso wspaniale nadaje się na obiad.