Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super kurczak na obiad.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4096
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11223
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6453
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5453
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13445
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5214
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4096
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11223
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6453
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5453
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13445
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5214
Składniki
Wykonanie: Podudzia opłukać i osuszyć. W misce utrzeć zmiażdżony czosnek z miodem, pieprzem, papryką, solą i sokiem z cytryny i olejem. Następnie mięso natrzeć przygotowaną marynatą i odstawić na dwie godziny. W między czasie ugotować fasolkę z dodatkiem soli i cukru do smaku i odparować na suchej patelni. Mięso przełożyć do naczynia żaroodpornego, polać marynatą. Piec w temperaturze 180 stopni około 30-40 minut na złoty kolor co jakiś czas polewając marynatą. Mięso wspaniale nadaje się na obiad.