Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Usmażone rybne paluszki w panierce, podane z ziemniakami i sałatką warzywną.
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 465
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16691
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 376
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 465
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16691
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 376
Składniki
Obrane, wymyte ziemniaki gotujemy w osolonej wodzie. W między czasie na gorącej patelni z olejem smażymy paluszki rybne.
Ugotowane ziemniaki odlewamy z wody, odparowujemy i tłuczemy. Nakładamy ziemniaki na talerze, sałatkę i usmażone paluszki rybne.
Smacznego!!!