Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 909
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2785
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3333
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 909
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2785
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3333
Składniki
Żołądki umyc, pokroic w paski, ugotowac w małej ilości wody. Po pierwszym zagotowaniu odcedzic i ponownie zagotowac z vegetą, listkiem laurowym, pieprzem i zielem angielskim.
Cebulę pokroic w cwiercplastry i zeszklic na maśle. Dodac do żołądków. Dusic na wolnym ogniu.
Dodac pomidory, resztę przypraw i nadal dusic.
Pod koniec duszenia rozprowadzic zasmażkę w wodzie i dodac do potrawy. zagotowac do zgęstnienia. Podawac z młodymi ziemniaczkami, kaszą jęczmienną lub pęczakiem. Smacznego.