Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 188
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 386
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1789
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3363
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 26892
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 188
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 386
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1789
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3363
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 26892
Składniki
Żołądki umyc, pokroic w paski, ugotowac w małej ilości wody. Po pierwszym zagotowaniu odcedzic i ponownie zagotowac z vegetą, listkiem laurowym, pieprzem i zielem angielskim.
Cebulę pokroic w cwiercplastry i zeszklic na maśle. Dodac do żołądków. Dusic na wolnym ogniu.
Dodac pomidory, resztę przypraw i nadal dusic.
Pod koniec duszenia rozprowadzic zasmażkę w wodzie i dodac do potrawy. zagotowac do zgęstnienia. Podawac z młodymi ziemniaczkami, kaszą jęczmienną lub pęczakiem. Smacznego.