Do góry

Dania główne Przepis na:

Żołądki drobiowe ze szpinakiem

Żołądki drobiowe ze szpinakiem

Autor:

Przepisów i artykułów: 2385 Ocena: 15428

Dodano:

Odsłon: 551

Pożywne i smaczne danie na obiad.

Składniki

  • Składniki:
  • Żołądki drobiowe ½ kg
  • Ziemniaki 1 kg
  • Szpinak mrożony ½ kg
  • Sól i pieprz do smaku
  • Listek laurowy
  • Ziele angielskie
  • Czosnek 3-4 ząbki
3-4 os. 60 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Żołądki oczyścić, opłukać i ugotować z dodatkiem soli do miękkości. W połowie gotowania dodać ziele angielski(kilka ziarenek), jeden listek laurowy, pokrojone ziemniaki i czosnek. Na samum końcu gotowania dodać szpinak, chwilę podgotować i podawać na ciepło z pieczywem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń