Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pożywne i smaczne danie na obiad.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1290
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 794
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1290
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 794
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Składniki
Wykonanie: Żołądki oczyścić, opłukać i ugotować z dodatkiem soli do miękkości. W połowie gotowania dodać ziele angielski(kilka ziarenek), jeden listek laurowy, pokrojone ziemniaki i czosnek. Na samum końcu gotowania dodać szpinak, chwilę podgotować i podawać na ciepło z pieczywem.