Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pożywne i smaczne danie na obiad.
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 106
Próbowaliście kiedyś palonej białej czekolady? Jeśli nie, to koniecznie music...
Odsłon: 76
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 106
Próbowaliście kiedyś palonej białej czekolady? Jeśli nie, to koniecznie music...
Odsłon: 76
Składniki
Wykonanie: Żołądki oczyścić, opłukać i ugotować z dodatkiem soli do miękkości. W połowie gotowania dodać ziele angielski(kilka ziarenek), jeden listek laurowy, pokrojone ziemniaki i czosnek. Na samum końcu gotowania dodać szpinak, chwilę podgotować i podawać na ciepło z pieczywem.