Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jesteś wielbicielem podrobów, to mam dla Ciebie idealny przepis, nie jadłam jeszcze tak pysznego dania. Wystarczą cztery składniki do przygotowania tak pysznego dania a co najważniejsze bardzo prosto się przygotowuje. Spróbuj i przekonaj się.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1462
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1177
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1315
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 948
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1462
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1177
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1315
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 948
Składniki
1. Żołądki czyszczę, płuczę, kroję w plasterki. Przekładam do garnka, zalewam wodą i obgotowuję. Następnie odlewam wodę, zalewam ponownie wodą i gotuję razem z Vegetą do miękkości. 2. Sosy wylewam na patelnie lub do garnka, dodaję odlaną z zalewy fasolkę i podgrzewam.
3. Sos łączę z ugotowanymi żołądkami i podaję z ryżem.
4. Gotowe. 5. Smacznego.