Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedyś robiłam podobne danie tylko z filetem z indyka, postanowiłam coś zmienić, zamieniłam mięso na żołądki z indyka i musze przyznać danie wyszło pyszne.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10922
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3537
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2625
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10922
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3537
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2625
Składniki
1. Żołądki myjemy, kroimy w plasterki, zalewamy wodą i obgotowujemy 10 minut. Po tym czasie odlewamy, zalewamy ponownie wodą, solimy i gotujemy do miękkości.
2. Cebule obieramy, kroimy w krążki i prużymy na rozgrzanym oleju 10 minut.
3. Wlewamy passatę oraz ketchup, doprawiamy paprykami, pieprzem, cukrem oraz solą.
4. Sos łączymy z żołądkami, podajemy z ryżem lub makaronem.
5. Gotowe. 6. Smacznego