Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedyś robiłam podobne danie tylko z filetem z indyka, postanowiłam coś zmienić, zamieniłam mięso na żołądki z indyka i musze przyznać danie wyszło pyszne.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 730
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 420405
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1738
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 730
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 420405
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1738
Składniki
1. Żołądki myjemy, kroimy w plasterki, zalewamy wodą i obgotowujemy 10 minut. Po tym czasie odlewamy, zalewamy ponownie wodą, solimy i gotujemy do miękkości.
2. Cebule obieramy, kroimy w krążki i prużymy na rozgrzanym oleju 10 minut.
3. Wlewamy passatę oraz ketchup, doprawiamy paprykami, pieprzem, cukrem oraz solą.
4. Sos łączymy z żołądkami, podajemy z ryżem lub makaronem.
5. Gotowe. 6. Smacznego