Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedyś robiłam podobne danie tylko z filetem z indyka, postanowiłam coś zmienić, zamieniłam mięso na żołądki z indyka i musze przyznać danie wyszło pyszne.
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 28
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 28
Składniki
1. Żołądki myjemy, kroimy w plasterki, zalewamy wodą i obgotowujemy 10 minut. Po tym czasie odlewamy, zalewamy ponownie wodą, solimy i gotujemy do miękkości.
2. Cebule obieramy, kroimy w krążki i prużymy na rozgrzanym oleju 10 minut.
3. Wlewamy passatę oraz ketchup, doprawiamy paprykami, pieprzem, cukrem oraz solą.
4. Sos łączymy z żołądkami, podajemy z ryżem lub makaronem.
5. Gotowe. 6. Smacznego