Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dużo ludzi nie lubi podrobów, szkoda, bo żołądki z indyka można przygotować na wiele sposobów i są naprawdę dobre.
Pomysł na zdrowe i trochę urozmaicone nasze ulubione ziemniaki. Dodałam bruki...
Odsłon: 103
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 1845
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 233
Przepis na pełnoziarniste tortille wypełnione warzywami, grillowanym serem ha...
Odsłon: 6330
Pomysł na zdrowe i trochę urozmaicone nasze ulubione ziemniaki. Dodałam bruki...
Odsłon: 103
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 1845
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 233
Przepis na pełnoziarniste tortille wypełnione warzywami, grillowanym serem ha...
Odsłon: 6330
Składniki
1. Żołądki kroimy i usuwamy błonki, myjemy, zalewamy wodą i 15 minut obgotowujemy. Następnie odlewamy, ponownie zalewamy wodą i z dodatkiem Vegety gotujemy do miękkości. 2. Cebule obieramy drobno kroimy i prużymy na rozgrzanym oleju. 3. Do cebuli dodajemy pokrojone plasterki pieczarki, doprawiamy pieprzem oraz solą.
4. Pieczarki łączymy z żołądkami. 5. Mąkę rozrabiamy z chrzanem, musztardą oraz śmietaną i zagęszczamy sos.
6. Danie gotowe, podajemy z ziemniakami. 7. Smacznego.