Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dużo ludzi nie lubi podrobów, szkoda, bo żołądki z indyka można przygotować na wiele sposobów i są naprawdę dobre.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 786
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 917
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 132
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2817
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 786
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 917
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 132
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2817
Składniki
1. Żołądki kroimy i usuwamy błonki, myjemy, zalewamy wodą i 15 minut obgotowujemy. Następnie odlewamy, ponownie zalewamy wodą i z dodatkiem Vegety gotujemy do miękkości. 2. Cebule obieramy drobno kroimy i prużymy na rozgrzanym oleju. 3. Do cebuli dodajemy pokrojone plasterki pieczarki, doprawiamy pieprzem oraz solą.
4. Pieczarki łączymy z żołądkami. 5. Mąkę rozrabiamy z chrzanem, musztardą oraz śmietaną i zagęszczamy sos.
6. Danie gotowe, podajemy z ziemniakami. 7. Smacznego.