Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dużo ludzi nie lubi podrobów, szkoda, bo żołądki z indyka można przygotować na wiele sposobów i są naprawdę dobre.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4758
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12901
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5742
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7275
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4758
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12901
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5742
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7275
Składniki
1. Żołądki kroimy i usuwamy błonki, myjemy, zalewamy wodą i 15 minut obgotowujemy. Następnie odlewamy, ponownie zalewamy wodą i z dodatkiem Vegety gotujemy do miękkości. 2. Cebule obieramy drobno kroimy i prużymy na rozgrzanym oleju. 3. Do cebuli dodajemy pokrojone plasterki pieczarki, doprawiamy pieprzem oraz solą.
4. Pieczarki łączymy z żołądkami. 5. Mąkę rozrabiamy z chrzanem, musztardą oraz śmietaną i zagęszczamy sos.
6. Danie gotowe, podajemy z ziemniakami. 7. Smacznego.