Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dużo ludzi nie lubi podrobów, szkoda, bo żołądki z indyka można przygotować na wiele sposobów i są naprawdę dobre.
Polecam. Pomidor, ogórek małosolny i jest pysznie.
Odsłon: 87
Aromatyczne i soczyste kawałki kurczaka pieczone z dodatkiem warzyw. Smaczny...
Odsłon: 71
Dzisiaj wątróbka drobiowa w innym nieco wydaniu. Przepis ze starego zeszytu m...
Odsłon: 63
Wszystko zapakowane do słoiczków dzisiaj przyda się później. Polecam.
Odsłon: 441
Najlepsze, bo tradycyjne, robione tak samo jak robiła babcia. Są smaczne, szy...
Odsłon: 1074
Polecam. Pomidor, ogórek małosolny i jest pysznie.
Odsłon: 87
Aromatyczne i soczyste kawałki kurczaka pieczone z dodatkiem warzyw. Smaczny...
Odsłon: 71
Dzisiaj wątróbka drobiowa w innym nieco wydaniu. Przepis ze starego zeszytu m...
Odsłon: 63
Wszystko zapakowane do słoiczków dzisiaj przyda się później. Polecam.
Odsłon: 441
Najlepsze, bo tradycyjne, robione tak samo jak robiła babcia. Są smaczne, szy...
Odsłon: 1074
Składniki
1. Żołądki kroimy i usuwamy błonki, myjemy, zalewamy wodą i 15 minut obgotowujemy. Następnie odlewamy, ponownie zalewamy wodą i z dodatkiem Vegety gotujemy do miękkości. 2. Cebule obieramy drobno kroimy i prużymy na rozgrzanym oleju. 3. Do cebuli dodajemy pokrojone plasterki pieczarki, doprawiamy pieprzem oraz solą.
4. Pieczarki łączymy z żołądkami. 5. Mąkę rozrabiamy z chrzanem, musztardą oraz śmietaną i zagęszczamy sos.
6. Danie gotowe, podajemy z ziemniakami. 7. Smacznego.