Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i aromatyczne zraziki na obiad.
Jak ja to lubię, zapiekanki z pieczarkami to moje ulubione jedzonko , często...
Odsłon: 613
Przepyszne kotleciki, czyli sposób na lżejszy obiad.
Odsłon: 1354
Dobra przyprawa może odmienić potrawę. Tak jest w tym przypadku. Polecam czub...
Odsłon: 428
Wystarczy kilka minut i mamy smaczny dodatek do kawy. Polecam.
Odsłon: 306
Kotleciki z cukinii w chrupiącej panierce możemy podać jako przekąskę lub z d...
Odsłon: 30765
Jak ja to lubię, zapiekanki z pieczarkami to moje ulubione jedzonko , często...
Odsłon: 613
Przepyszne kotleciki, czyli sposób na lżejszy obiad.
Odsłon: 1354
Dobra przyprawa może odmienić potrawę. Tak jest w tym przypadku. Polecam czub...
Odsłon: 428
Wystarczy kilka minut i mamy smaczny dodatek do kawy. Polecam.
Odsłon: 306
Kotleciki z cukinii w chrupiącej panierce możemy podać jako przekąskę lub z d...
Odsłon: 30765
Składniki
Wykonanie: Czerstwą bułkę namoczyć w mleku, następnie dobrze odcisnąć i wyrobić z mielonym mięsem i żółtkiem. Przyprawić do smaku, jeszcze raz dobrze wyrobić i z masy uformować małe klopsiki. Warzywa ugotować w osolonej wodzie, wyjąć na talerz.
Na wywarze ugotować klopsiki, gotować około 10 minut. Następnie wyjąć klopsiki, a do wywaru dodać żelatynę i zagotować. Na ozdobnych półmiskach ułożyć ugotowane i pokrojone warzywa z pulpecikami, zalać wywarem z żelatyną, posypać natką pietruszki, po ostudzeniu ozdobić majonezem