Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1628
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1401
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1427
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1513
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1628
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1401
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1427
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1513
Składniki
mięso rozbic tłuczkiem na cienkie plastry,posypac solą,pieprzem i majerankiem,odstawic na 20 minut
cebule ,chleb i ogórki pokroic na 8 kawałków
każdy plaster mięsa posmarowac musztardą,położyc po plasterku boczku,po kawałku chleba,ogórka i cebuli
tak przygotowane mięso zzwijac w rulony,spiąc wykałaczką
mięso otoczyc w mące i zrumienic na gorącym oleju
zrazy włozyć do garnka ,podlac wodą,dodać kostki i przyprawy
na pozostałym na patelni tłuszczu podsmazyć cebulę i pokrojone pieczarki
marchew pokroić w plasterki i dodac do garnka,dusic do miekkości,do miesa dodac smietanę i odrobinę maggi na koniec dodać natkę
podawac z ziemniakami i zasmazanymi buraczkami lub z surówką z czerwonej kapusty