Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne
mięso rozbic tłuczkiem na cienkie plastry,posypac solą,pieprzem i majerankiem,odstawic na 20 minut
cebule ,chleb i ogórki pokroic na 8 kawałków
każdy plaster mięsa posmarowac musztardą,położyc po plasterku boczku,po kawałku chleba,ogórka i cebuli
tak przygotowane mięso zzwijac w rulony,spiąc wykałaczką
mięso otoczyc w mące i zrumienic na gorącym oleju
zrazy włozyć do garnka ,podlac wodą,dodać kostki i przyprawy
na pozostałym na patelni tłuszczu podsmazyć cebulę i pokrojone pieczarki
marchew pokroić w plasterki i dodac do garnka,dusic do miekkości,do miesa dodac smietanę i odrobinę maggi na koniec dodać natkę
podawac z ziemniakami i zasmazanymi buraczkami lub z surówką z czerwonej kapusty
Ciasto, deser który przeważnie bardzo szybko znika. Łatwy jest w wykonaniu....
Odsłon: 36
Przygotowanie tego ptasiego mleczka z galaretką jest naprawdę proste i nie wy...
Odsłon: 6701
Nikt nie robi tak dobrych pierogów jak nasze babcie. Cienie elastyczne ciasto...
Odsłon: 108
Bardzo proste danie jednogarnkowe z bakłażanem, jarmużem i białą fasolką. Taj...
Odsłon: 183
Ciasto, deser który przeważnie bardzo szybko znika. Łatwy jest w wykonaniu....
Odsłon: 36
Przygotowanie tego ptasiego mleczka z galaretką jest naprawdę proste i nie wy...
Odsłon: 6701
Nikt nie robi tak dobrych pierogów jak nasze babcie. Cienie elastyczne ciasto...
Odsłon: 108
Bardzo proste danie jednogarnkowe z bakłażanem, jarmużem i białą fasolką. Taj...
Odsłon: 183
Składniki
mięso rozbic tłuczkiem na cienkie plastry,posypac solą,pieprzem i majerankiem,odstawic na 20 minut
cebule ,chleb i ogórki pokroic na 8 kawałków
każdy plaster mięsa posmarowac musztardą,położyc po plasterku boczku,po kawałku chleba,ogórka i cebuli
tak przygotowane mięso zzwijac w rulony,spiąc wykałaczką
mięso otoczyc w mące i zrumienic na gorącym oleju
zrazy włozyć do garnka ,podlac wodą,dodać kostki i przyprawy
na pozostałym na patelni tłuszczu podsmazyć cebulę i pokrojone pieczarki
marchew pokroić w plasterki i dodac do garnka,dusic do miekkości,do miesa dodac smietanę i odrobinę maggi na koniec dodać natkę
podawac z ziemniakami i zasmazanymi buraczkami lub z surówką z czerwonej kapusty
Przepisy Dania główne
Dania główne
Pierogi z serem - przepis babci
Dania główne
Pizza calzone
Dania główne
Ryż z bakłażanem i fasolką
Dania główne
Chrupiące naleśniki z owocami morza
Pierogi z serem - przepis babci
Nikt nie robi tak dobrych pierogów jak nasze babcie. Cienie elastyczne ciasto...
Odsłon: 108
Pizza calzone
Kto z nas nie lubi pizzy? Przygotowana na chrupiącym, drożdżowym cieście z ul...
Odsłon: 111