Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 155
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1279
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 257
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 41
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 155
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1279
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 257
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 41
Składniki
mięso rozbic tłuczkiem na cienkie plastry,posypac solą,pieprzem i majerankiem,odstawic na 20 minut
cebule ,chleb i ogórki pokroic na 8 kawałków
każdy plaster mięsa posmarowac musztardą,położyc po plasterku boczku,po kawałku chleba,ogórka i cebuli
tak przygotowane mięso zzwijac w rulony,spiąc wykałaczką
mięso otoczyc w mące i zrumienic na gorącym oleju
zrazy włozyć do garnka ,podlac wodą,dodać kostki i przyprawy
na pozostałym na patelni tłuszczu podsmazyć cebulę i pokrojone pieczarki
marchew pokroić w plasterki i dodac do garnka,dusic do miekkości,do miesa dodac smietanę i odrobinę maggi na koniec dodać natkę
podawac z ziemniakami i zasmazanymi buraczkami lub z surówką z czerwonej kapusty