Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W niektórych regionach w Polsce na wigilijnym stole pojawia się zupa borówkowa. Jeśli lubisz dania na słodko, może przypaść ci do gustu. Można zaserwować ją z magiełkami. Przepis pochodzi z 530. odcinka programu "Ewa gotuje".
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 5632
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8865
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7869
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5404
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 5632
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8865
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7869
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5404
Składniki
W garnku zagotować litr wody. Wsypać rozmrożone borówki. Posłodzić do smaku i zagotować. Mąkę rozrobić w 100 ml zimnej wody. Do borówek wlać sok z cytryny. Zagęścić mąką.
Zupę podawać z makiełkami lub makaronem.