Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W niektórych regionach w Polsce na wigilijnym stole pojawia się zupa borówkowa. Jeśli lubisz dania na słodko, może przypaść ci do gustu. Można zaserwować ją z magiełkami. Przepis pochodzi z 530. odcinka programu "Ewa gotuje".
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44669
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182122
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 268
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44669
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182122
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 268
Składniki
W garnku zagotować litr wody. Wsypać rozmrożone borówki. Posłodzić do smaku i zagotować. Mąkę rozrobić w 100 ml zimnej wody. Do borówek wlać sok z cytryny. Zagęścić mąką.
Zupę podawać z makiełkami lub makaronem.