Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowa zupa z kapusta zapraszam jak ja zrobić.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19289
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13055
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1706
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232154
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19289
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13055
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1706
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232154
Składniki
Kości gotuje w wodzie do miękkości z łyżeczką soli listkami i ziarnami ziela angielskiego .
Ziemniaki obieram kroje w kostkę, pora i cebule kroje drobno tak samo obieram marchew ,pietruszkę i selera kroje na mniejsze kawałki a kapustę szatkuje.
Na wywar z mięsa daje ziemniaki gotuje do miękkości następnie dodaje pozostałe warzywa i kapustę gotuje do miękkości potem wrzucam makaron i gotuje do miękkości .
Śmietanę hartuje płynem z zupy by sie nie zwarzyła wlewam do garnka dodaje przyprawy przecier pomidorowy i koncentrat całość chwile. Zupę podaje gorącą odgrzewana również jest pyszna, Po dokładne wykonanie zapraszam na film.