Do góry

Dania główne Przepis na:

żur chrzanowy z wędzonką

żur chrzanowy z wędzonką

Autor:

Przepisów i artykułów: 13 Ocena: 384

Dodano:

Odsłon: 655

dobrze doprawiony żurek , przepyszny!!~!

Składniki

  • kości, 50 dag
  • włoszczyzna, 25 dag
  • chrzan, 5 łyżek
  • wędzona ogonówka, 20 dag
  • czosnek, 3 ząbki
  • liść laurowy, 1
  • sól, szczypta
  • pieprz, szczypta
  • cukier, szczypta
5-6 os. 60 min średnie przystępne
Reklama
Reklama
żur chrzanowy z wędzonką

Przygotowanie

  1. Ugotować wywar z kości i warzyw.odcedzić go,Dodać pokrojoną ogonówkę i posiekany chrzan.Zagotować i doprawić

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń