Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam żurawinę, nadaje wyrafinowanego smaku potrawom. Potrawę przygotowuje się w sposób prosty i bardzo szybko.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 143
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4329
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11752
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6716
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5559
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13838
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 143
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4329
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11752
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6716
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5559
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13838
Składniki
1. Mięso kroimy na mniejsze kawałki, doprawiamy przyprawą oraz solą.
2. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
3. Po usmażeniu układamy w naczyniu.
4. Na każdym kawałku mięsa układamy ser mozzarellę.
5. Następnie smarujemy żurawiną, w dowolnej ilość, mniej lub więcej w zależności jak wolicie.
6. Zapiekamy do chwili rozpuszczenia się sera. 7. Danie gotowe. 8. Smacznego.