Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam żurawinę, nadaje wyrafinowanego smaku potrawom. Potrawę przygotowuje się w sposób prosty i bardzo szybko.
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4138
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416347
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4138
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416347
Składniki
1. Mięso kroimy na mniejsze kawałki, doprawiamy przyprawą oraz solą.
2. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
3. Po usmażeniu układamy w naczyniu.
4. Na każdym kawałku mięsa układamy ser mozzarellę.
5. Następnie smarujemy żurawiną, w dowolnej ilość, mniej lub więcej w zależności jak wolicie.
6. Zapiekamy do chwili rozpuszczenia się sera. 7. Danie gotowe. 8. Smacznego.